PELIBUNKKERI MEGAZONE VERKKOKAUPAN KÄYTTÖEHDOT

Pelibunkkeri Megazone verkkokauppa on Peli-Bunkkeri Oy:n (2167342-3) tilaama verkkopalvelu, jonka ylläpitäjänä toimii, mm markkinointinimellä Johku toimiva yritys, Aptual Commerce Oy (2735384-2. Verkkokaupasta voit ostaa Pelibunkkeri Megazonen lahjakortteja joko arvolla tai pelikerroilla, tai tuotteita. Lahjakortin, tuotteen tai palvelun ostaminen verkkokaupastamme edellyttää rekisteröintiä. Käyttämällä verkkokaupan palveluita käyttäjä sitoutuu noudattamaan alla esitettyjä ehtojamme. Muut ehdot, kuten erikoistuotteet ja -tilanteet on mainittu ostettavan tuotteen yhteydessä.

LAHJAKORTTIEN KÄYTTÖPAIKAT

Pelibunkkeri Megazonen arvolla ladatut lahjakortit kelpaavat maksuvälineeksi vain Oulun toimipisteessä.

OSTAMINEN JA TOIMITUSTAPA

Lahjakortin, tuotteiden tai palveluiden ostaminen verkkokaupastamme edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta ja / tai puhelinnumeroa. Verkkokaupasta ostettu lahjakortti toimitetaan aina sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin pdf-tiedostona. Asiakas voi halutessaan lähettää lahjakortin eteenpäin lahjan saajalle tai tulostaa lahjakortin itse. Sähköpostivahvistuksen yhteydessä ilmoitetaan ostoksen hinta ja toimitetut tuotteet. Asiakas sitoutuu jokaisen oston yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin.

LAHJAKORTTIEN TYYPIT

Pelibunkkeri Megazone - lahjakortin voi ostaa perustuen, joko arvoon, aikaan tai pelikertoihin. Arvolla voi maksaa kaikki ostokset Pelibunkkeri Megazonessa. Pelikerrat ovat yhden henkilön / saman ruokakunnan käyttöön ja niillä voi maksaa ainoastaan Megazone-pelejä. Pelibunkkeri -lahjakortin voi ostaa arvolla ladattuna. Arvolla voi maksaa kaikki ostokset Pelibunkkerissa.

LAHJAKORTTIEN VOIMASSAOLO JA KÄYTTÖPAIKAT

Verkkokaupasta ostetut ja arvolla ladatut Pelibunkkeri Megazone - lahjakortit käyvät maksuvälineenä vain Oulun toimipisteessä. Pelikerroilla maksettaessa, voi maksaa ainoastaan pelejä avoimilla vuoroilla. Avoimet vuorot eivät ole yksityisiä! Tulosta pdf-lahjakortti ja ota se mukaasi tullessasi ja näytä se kassalla. Voit myös näyttää lipun viivakoodia tai QR koodia kassalla älypuhelimestasi, jos tuotteen oston yhteydessä olet sellaisen saanut. Verkkokaupasta ostetut lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostopäivästä.

KADONNUT LAHJAKORTTI

Pelibunkkeri Megazone toimipiste ja / tai Peli-Bunkkeri Oy eivät vastaa kadonneista lahjakorteista.

ALENNUSTUOTTEET

Mikäli myynnissä on alennukseen oikeuttavia ryhmälippuja (kouluryhmät, urheiluseurat, jäsenpelaajat tai muut vastaavat alennukseen oikeuttavat ryhmät) tulee lipun käyttäjän varautua todistamaan oikeus alennukseen paikan päälle saapuessaan.

PERUUTUSEHDOT

Verkkokaupasta ostetuilla lahjakorteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, joka on 14 vuorokautta lahjakortin ostopäivästä. Palautettavan lahjakortin tulee olla kokonaan käyttämätön. Jos asiakas haluaa palauttaa lahjakortin tulee hänen ottaa yhteyttä Pelibunkkeri Megazonen asiakaspalveluun. (yhteystiedot löytyvät sähköpostitse lähetetystä vahvistuksesta). Palautusta varten tulee asiakkaan toimittaa pdf-tiedostona saamansa lahjakortti, jossa viivakoodi. Pelibunkkeri Megazone ei vastaa käyttämättä jääneistä tai vanhentuneista lahjakorteista. Lahjakorttia ei voida muuttaa rahaksi.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Bambora Payform verkkomaksupalvelun kautta. Maksu onnistuu kaikkien kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, sekä yleisimmillä maksukorteilla.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Bambora Payform / Paybyway Oy (2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Bambora Payform / Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Bambora Payform / Paybyway Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Bambora Payform / Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4, Laserkatu 6 53850 Lappeenranta

Puhelin: 09 315 825 55

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Bambora Payform / Paybyway Oy (2486559-4) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

YLIVOIMAINEN ESTE

Pelibunkkeri Megazone ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä menetyksistä tai muista haitoista.

MUUTOKSET TILAUS- JA TOIMITUSEHTOIHIN

Pelibunkkeri Megazone / Peli-Bunkkeri Oy pidättää oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojaan.

ONGELMATILANTEET LAHJAKORTIN TOIMITUKSESSA

 Mikäli lahjakortti tai maksuvahvistus ei tule sähköpostiisi toimi näin:

- Tarkista roskapostilaatikkosi

- Tarkista oletko kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein rekisteröityessäsi

- Tarkista, että sähköpostilaatikkosi ei ole täynnä

Tarvittaessa toimitamme lahjakorttisi tai maksuvahvistuksen uudestaan, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita yhteystietosi, lahjakortin ostopäivä, lahjakortin summa ja mahdollisimman tarkka kellonaika. Lähetämme uuden lahjakortin mahdollisimman pian aukioloaikojemme puitteissa.

Pelibunkkeri Megazone verkkokaupan asiakaspalvelusta vastaa arkisin 14-21, Pelibunkkeri Megazone info@pelibunkkeri.fi puh. 044 031 0311